Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Kasia,a jakie mleko podajesz Zuzi?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga ja podaje NAN Pro1
I od dzis przestaje odciagac bo juz nie ma sensu przez caly dzien odciagam razem 50 ml mleka
i wyprobowalam juz wszystkiego : wszystkiego typu herbatki, leki homeopatyczny, krople do nosa z oksytocyna, karmi, MALT, wlaczajac w to picie kminku,kopru i anyzu... i nic nie pomoglo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
emilkana102 napisał:
Dziewczyny a któraś z was miała cc w norwegi ??

ja mialam i opisalam wszystko tutaj na tym forum
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
A gdzie ten Nan Pro1? Tak pytam,bo nigdy nic nie wiadomo. Julka chce jesc coraz wiecej a ja nie nadazam z produkcja. I tak mysle,ze jak kiedyc zacznie sie drzec z glodu ,to nawet nie bede wiedziala co kupic i gdzie? Faktycznie 50 ml to malutko. I pewnie to bardzo meczace dla Ciebie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
tzn. gdzie kupujesz to mleczko?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Aga Nan Pro1 kupisz w PL tutaj jest w kazdym sklepie Nan1 , lub w aptece Nan HA1, dla alergikow, albo mleko w czerwonym pudelku...teraz nie pamietam nazwy ale tez jest smaczne i nie drogie.... moja mala bardzo lubi pic melko Holle kupowane w sklepach Life. ono tez nie uczula skory dziecka.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Dzieki Magdalena
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Prosze bardzo moja Joasia miala problemy skorne, na poczatku tak jak kazdy maluszek, hormony itp...ale skora robila sie coraz gorsza, brzuch, plecy, raczki, buzka, normalnie cale cialo...kilka tygodni meczenia i starania sie z roznymi kremami, wizyta u lekarza,badanie krwi i masc...ale masc zawierala sterydy wiec sama podjelam decyzje o zmianie mleka, wlasnie z Nan Pro1 na Nan HA. Do tego do kapieli Oilatum z PL i krem tej samej firmy...przeszlo po kilku dniach...minelo kilka miesiecy i skora jest gladziutka, zmienilam jej mleko na Holle Øko... i tez jest ok, ale wiadomo mleko dziecina pije czesto a i ono tez kosztuje wiec dzisiaj zakupilam jej Nan3 zwykle...zobacze jaka bedzie reakcja skory, jezeli nie bedzie plamek to oznacza ze juz jej minely problemy skorne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Mojej Julce na razie nic nie jest. Ale je tylko moje mleko. Ciekawe czy po takim modyfikowanym dalej bedzie wszystko w porzadku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
852 Posty

(kasiar12)
Maniak
Aga- moze faktycznie jest to NAN 1 - nie zwrocilam uwagi bo w szpitalu powiedzieli ze mam kupowac NAN PRO 1 i nigdy nie zwracalam uwagi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok